2017-18 all conference baseball team results announced

Boyceville baseball All-Conference

THE DUNN-ST. CROIX co-champion Bulldogs placed seven players on the 2018 Dunn-St. Croix All-Conference baseball teams. Front row (L to R): Trett Joles (first team), Walker Retz (second team) and Brendn Sempf (second team). Back row (L to R): Garrett Joles (second team), Luke Knudtson (first team), Cooper Boesl (honorable mention) and Bryce Boda (second team). —photo by Shawn DeWitt

2017-18 DSC ALL CONFERENCE BASEBALL TEAMS

FIRST TEAM

Trett Joles BOY Fr.

Luke Knudtson BOY Sr.

Nate Polden COL Sr.

Josh Biesterveld DUR Sr.

Preston Milliren DUR Jr.

Tyler Kilboten DUR Sr.

Ethan Kjellberg EM Sr.

Dylan Black EM Sr.

Jackson Falkner MON So.

Carter Johnson MON So.

Aaron Borgerding SV So.

 

EM All-Conference baseball

ELK MOUND had four baseball players chosen to this season’s Dunn-St. Croix All-Conference teams. The foursome includes, from left to right, Dylan Black (first team), Ethan Kjellberg (first team), Chase Rhude (honorable mention) and Kole Ploeckelman (second team). —photo by Shawn DeWitt

SECOND TEAM

Bryce Boda BOY Sr.

Walker Retz BOY Fr.

Garrett Joles BOY Sr.

Brendan Sempf BOY So.

Christian O’Keefe DUR Jr.

Brett Pelke DUR Sr.

Kole Ploeckelman EM Sr.

Carson Strong GC Sr.

Tanner Marsh MON Fr.

Hunter Kraft MON Sr.

Jaydon Nyeggen SV Sr.

Carter Deppa SV Fr.

 

GC All-Conference Baseball

A PAIR of Hilltopper baseball players were selected to this season’s Dunn-St. Croix All-Conference teams. Seniors Marcus Hurtgen (left) and Carson Strong were tabbed as honorable mention and second team honorees respectively. —photo by Shawn DeWitt

Colfax All-Conference Baseball

A PAIR of Colfax Baseball players were chosen for this season’s Dunn-St. Croix All-Conference baseball teams. Senior Nate Polden, left, and sophomore Mitch Harmon were chosen to the first and honorable mention squads respectively. —photo by Coach Kirk Secraw

 

HONORABLE MENTION

Cooper Boesl BOY Sr.

Mitch Harmon COL So.

Chase Rhude EM So.

Marcus Hurtgen GC Sr.

Ryan Fath MON Jr.

Noah Gansluckner PC/ELM Jr.

Tyler Maxwell PC/ELM Jr.

Mike Bauer SV Fr.

MOST VALUABLE PLAYER

Tyler Kilboten DUR Sr. 

 

Leave a Comment